Bekend bouwbedrijf in de regio Luik zoekt actieve vennoot
Prijs op aanvraag
Regio Luik.
Regio Luik.
Bouw en huisvesting
B.V.B.A

Mogelijkheid tot partnerschap in een gerenommeerd en gerespecteerd bouwbedrijf.

Dit biedt verschillende voordelen:
Het bouwbedrijf geniet een solide reputatie en heeft een lange aanwezigheid op de markt, wat vertrouwen wekt bij potentiële klanten en partners.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de residentiële sector beschikt het bedrijf over diepgaande expertise en bewezen vaardigheden in het uitvoeren van bouwprojecten.

Het bedrijf heeft lopende projecten en toekomstige kansen, wat een solide basis biedt voor toekomstige groei en potentieel rendement op investering.

Solide financiële gezondheid: Het bedrijf heeft een solide financiële gezondheid, waardoor de risico's voor potentiële partners worden verminderd en financiële stabiliteit wordt geboden voor toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

Met een voortdurend veranderende markt heeft het bedrijf een groot ontwikkelingspotentieel, vooral door het verkennen van nieuwe markten of het uitbreiden van het dienstenaanbod.

De prijs voor de overdracht van aandelen van het bedrijf is bespreekbaar, waardoor er flexibiliteit is voor onderhandelingen en potentiële partners gezamenlijk voordelige overeenkomsten kunnen sluiten.

Kortom, deze mogelijkheid tot partnerschap in een gerenommeerd bouwbedrijf biedt de kans om samen te werken met een gevestigd bedrijf met een solide reputatie, bewezen expertise en een groot groeipotentieel op de residentiële markt.

Référence : 784445

De verkoper contacteren

Onze favorieten

Uitzonderlijke Speciaalzaak voor Orthopedische Schoenen en Steunzolen
Vraagprijs : 0 €
Bouwonderneming gespecialiseerd in renovatie regio Vlaanderen
Vraagprijs : 0 €
Bouwsector - Dakwerken gelegen Brusselse rand
Vraagprijs : 0 €
Pizzeria zoekt vennoot of overnemer gelegen in het centrum van Antwerpen
Vraagprijs : 130000 €
Catering voor professionals rond Limburg
Vraagprijs : 0 €
Frituur met uitzonderlijke liging te Lede
Vraagprijs : 145000 €
Privé Wellnesscenter
Vraagprijs : 1750000 €
Grote Brasserie - Taverne hartje Antwerpen
Vraagprijs : 195000 €
Groothandel broodproducten en gebak : leveringen en verdeling in België van hamburgers, hotdogs, brood, wafels en speculaas.
Vraagprijs : 450000 €